آخرین اخبار

در نشست مدیرکل کارگری وزارت کار با اعضای هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران چه گذشت؟

گلپور از مسئولان وزارت کار خواست که در خصوص همه موضوع های مربوط به جامعه کارگری نظر خواهی و تامین نظر تشکل های کارگری در تدوین این قوانین انجام شود. سید فخرالدین نژاد موسوی مدیرکل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در دفترکانون عالی انجمن های صنفی کارگران […]

اشتراک گذاری
04 مرداد 1402
138 بازدید
نویسنده : مدیر سایت
منبع : عصر خبر
کد مطلب : 622

گلپور از مسئولان وزارت کار خواست که در خصوص همه موضوع های مربوط به جامعه کارگری نظر خواهی و تامین نظر تشکل های کارگری در تدوین این قوانین انجام شود.
سید فخرالدین نژاد موسوی مدیرکل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در دفترکانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با رئیس و اعضای هیات مدیره این تشکل صنفی دیدار کرد.

به گزارش عصر خبر، در این دیدار دکتر سمیه گلپور رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران گفت: از مسئولان وزارت کار در تمامی معاونت ها انتظار داریم که کانون عالی طرف اول کلیه امور مربوط به انجمن های صنفی باشد.

در نشست مدیرکل کارگری وزارت کار با اعضای کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران چه گذشت؟

وی همچنین با اشاره به دستور عبدالملکی وزیر سابق کار درباره مساعدت وزارت کار درباره اختصاص ساختمانی به کانون انجمن های صنفی کارگران استان تهران گفت: کانون تهران بر اساس این دستور و موضوع در این ساختمان هزینه کرده است بنابراین فشار برخی برای تخلیه این ساختمان منطقی نیست و ما انتظار داریم وزارت کار در این زمینه مساعدت نماید چرا که حجم کار در استان تهران بسیار زیاد است و نیاز به زیر ساخت هایی دارد.

او خواستار حضور نمایندگان انجمنهای صنفی کارگری در هیات های تشحیص و حل اختلاف ادارات کار و هیات های شعب تامین اجتماعی شد و اظهار داشت: این حضور در شرایط فعلی کمرنگ است که نیاز به همکاری وزارت کار دارد.متاسفانه بازنشسته هایی که بسیاری از آنها وابسته به یک حزب سیاسی هستند حضور پررنگی در این کرسی ها دارند.

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران، طولانی شدن صدور احکام انجمن های صنفی کارگری را از دیگر مشکلات دانست و اعلام کرد: این امر موجب بی انگیزگی کارگران برای تشکیل انجمن های صنفی می شود.

او در خصوص سامانه جامع روابط کار نیز گفت: انتظار داریم اشکالات این سامانه مرتفع و روند امور برای کارگران تسهیل شود.

گلپور از مسئولان وزارت کار خواست که در خصوص همه موضوع های مربوط به جامعه کارگری نظر خواهی و تامین نظر تشکل های کارگری در تدوین این قوانین انجام شود.

وزارت کار بهترین وزارتخانه دولت آقای رئیسی شود

این فعال کارگری ندادن شناسه ملی به تشکلات کارگری را باعث بروز مشکلات در روند اداره آنها دانست و گفت: از وزیر محترم کار، معاون روابط کار و سایر مسئولان وزارت کار درخواست داریم با عملکرد قوی خود وزارت کار را تبدیل به بهترین وزارت خانه دولت آقای رئیسی نمایند.

در ادامه مهران قاسم پور نایب رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با تایید اظهارات خانم گلپور، حمایت وزارت کار برای حل این مشکلات را خواستار شد.

در نشست مدیرکل کارگری وزارت کار با اعضای کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران چه گذشت؟

ضرورت حضور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران در هیات امنای تامین اجتماعی

وی حضور نماینده کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران در هیات نظارت بر تامین اجتماعی،هیات امنای تامین اجتماعی و شستا را مطالبه جامعه کارگری از وزیرکار اعلام کرد وگفت: این درخواست غیر منطقی نیست و ما انتظار داریم آقای دکتر مرتضوی در این زمینه دستور مساعد صادر کند.

اسعد صالحی عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران نیزگفت: تشکیل انجمن های صنفی کارگری در شهرستان ها با مشکل روبروست.

انحصارگرایی در تشکل های کارگری مضر است

او خوستار همکاری وزارت کار برای تشکیل انجمن های تخصصی ساختمان شد وگفت: به طور قطع توسعه انجمن های تخصصی باعث از بین رفتن انحصار شده و موجب بالندگی و ارتقای وضعیت کارگران ساختمانی سراسر کشور خواهد شد.

توسعه انجمن های کارگری می تواند نقطه قوت دولت باشد

معصومعلی موسی زاده عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران نیز با تاییداظهارات دکتر گلپور،خواستار توسعه انجمن های صنفی کارگری شد وگفت: حمایت وزارت کاردولت رئیسی از توسعه انجمن های کارگری می تواند نقطه قوت این دولت باشد.

وی خوستار همکاری مدیران استانی وزارت کار با انجمن های صنفی کارگری شد وگفت: احکام برخی از انجمن های صنفی با گذشت زمان زیادی هنوز صادر نشده است که این بیانگر نیاز به نظارت ستاد وزارت کار در استان هاست.

موسی زاده با بیان این که انجمن های صنفی کارگری باید در کمیته های سخت و زیان آور دارای نماینده باشند، خاطر نشان کرد: در هیات های حل اختلاف ادارات کار و تامین اجتماعی نیز با وجودی که پرونده های بسیاری مربوط به صنوف است اما متاسفانه از در کارگیری نمایندگان انجمن های صنفی سنگ اندازی می شود.

نظر کارگران در لایحه برنامه هفتم توسعه تامین شود

فاطمه محمدیان دیگر عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران نیز خواستار تامین نظر کارگران در لایحه برنامه هفتم توسعه کشور شد.

به نتیجه رساندن امور مهم است

در ادامه مسعود نیازی مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران نیز خواستار مشارکت واقعی شرکای اجتماعی در برنامه های مربوطه شد وگفت: پیگیری و به نتیجه رساندن امور بسیار مهم است.

حمایت برخی ادارات کار از تشکل های مورد نظر کارفرمایان

علیرضا میرغفاری بازرس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران گفت: طبق قانون،کارگران هر واحدی مختارهستند تا تشکل صنفی مورد نظر خود را تشکیل دهند اما متاسفانه شاهدیم در برخی از استان ها مسئولان ادارات کار از اعمال نظر کارفرمایان جانبداری کرده و تشکل مورد نظر کارفرمایان را تشکیل می دهند.

ادارات کار استان ها ضعیف عمل کرده اند

محمد گنجی کیا عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران نیز برنامه تحولی وزارت کار را از بهترین ها دانست وگفت: به جز ستاد وزارت کار که عملکرد خوبی داشته متاسفانه در استان ها ضعیف عمل شده به طوری که تعداد انجمن های در استان ها رو به کاهش است.
وی با بیان این که ‘در ادارات تشکلات استان ها خاک مرده ریخته اند’، خاطر نشان کرد: از مسئولان وزارت کار درخواست دارم موضوع را رصد کنند.

رضا کلانتریان عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران خود را نماینده کارگران صنعت جوش درکانون عالی دانست و توضیحاتی درباره این صنعت داد.

باید شاهد تشکیل کانون کارگران صنعت جوش باشیم

او تصریح کرد: صنعتی با این گستردگی وتخصص فقط دارای ۱۲ انجمن صنفی کارگری است در صورتی که باید شاهد تشکیل کانون کارگران این صنعت نیز باشیم.

حسین چراغی دیگر عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران نیز گفت: ۶۱۰ هزار راننده در حوزه کالا و مسافر دارای کارت هوشمند هستند و ۹۰ درصد حمل کالا و جابه جایی مسافر نیز از طریق جاده ای انجام می گیرد.

انجمن های صنفی کارگری تشکل حائز اکثریت هستند

او اکثریت بودن انجمن های صنفی در تشکل های کارگری را اظهر من الشمس دانست وگفت: حضور نمایندگان انجمن ها در مجامع عالی و دیگر مجامع حق این کارگران است.

هادی ابوی عضو شورای عالی کار نیز گفت: آیا ما انجمن های صنفی کارگری در زمره کارگران هستیم یا خیر؟ اگر هستیم حقمان چیست؟ چرا نباید در شورای عالی کار عضو رسمی داشته باشیم؟ چرا نباید در سایر مراجع حضور فعال و موثر نداشته باشیم؟

برخی مسائل را وارونه جلوه می دهند

وی درباره افزایش حقوق کارگران در سال جاری نیز گفت: آقای وزیر در شورای عالی کار گفت در صورت افزایش حقوق کارمندان، حقوق کارگران نیز افزایش می یابد اما متاسفانه برخی مسائل را وارونه جلوه می دهند.

ابوی گفت: وقتی انجمن های صنفی کارگری ابزار کار نداشته باشند کارگران دلسرد می شوند و این موضوع برای دولت هم خوب نیست.

او ۷۰ درصد پرونده های شعب تامین اجتماعی را مربوط به انجمن های صنفی دانست و گفت: حضور نمایندگان انجمن ها در هیات های مربوطه لازم است.

ابوی تصریح کرد: آئین نامه ها و قوانین باید در جهت ارتقای همه تشکلات کارگری اصلاح شود.

در نشست مدیرکل کارگری وزارت کار با اعضای هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران چه گذشت؟

در دولتهای گذشته نگاه به تشکلات صنفی سیاسی بود

آقای عزتی جانشین بسیج کارگری کشور نیز گفت: در دولتهای گذشته نگاه به تشکلات صنفی سیاسی بود اما متاسفانه گویا هنوز این نگاه در بخش های وزارت کار وجود دارد که نیاز به اقدام اساسی دراین زمینه احساس می شود.

وی گفت: اگر وزارت کار از تشکل ها حمایت نکند کارگران ضربه می خورند.بسیج کارگری در توسعه تشکل ها کنارکارگران ایستاده و حامی این خواسته قانونی آنان است.

عزتی با بیان این که کارگران از نظر معیشت در مضیقه هستند، خاطر نشان کرد: حمایت وزارت کار از کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران می تواند شرایط کارگران را ارتقا دهد.

وی گفت: حمایت وزارت کار از تعامل و نشست های تشکلات کارگری و کارفرمایی نیز می تواند نتایج خوبی داشته باشد که به نظر می رسد در شرایط حاضر این مهم ضروری است.

رئیس سازمان تشکل های کارگری و کارفرمایی وزارت کار نیز در پاسخ به مطالب مطرح شده گفت: دوره جدید کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران شاهد رشد همه جانیه هستیم به طوری که تحصیلات، تجربه ، اطلاعات اعضای فعلی هیات مدیره رشد چشمگیری داشته است.

وی خاطر نشان کرد: به طور قطع نگاه ما طرفیت قرار گرفتن کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران در موضوع های مرتبط است.

او با بیان این که تعامل ادارات کل استانی با تشکل های کارگری مورد تاکید قرار دارد، گفت: البته منکر وجود نقص در برخی جاها هم نیستیم اما باید این نقص ها برطرف شود.

نژاد موسوی تصریح کرد: هماهنگی بین وزارت کار و تشکل ها و نیز میان خود تشکل ها، موجب ارتقای امور خواهد شد.

راهبری امور از طرق کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران مهم است

او اظهار داشت: سکاندار و موتور محرک خود تشکلات کارگری هستند و ما نقش تسهیل گر داریم بنابراین راهبری امور از طرق کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران مهم است و داشتن برنامه رمز موفقیت است.

رئیس سازمان تشکل های کارگری و کارفرمایی وزارت کار در خصوص ساختمان کانون انجمن های صنفی کارگران استان تهران قول داد موضوع را پیگیری کند.

وی حضور بازنشسته ها در مراجع قانونی مربوطه را ممنوع دانست وگفت: البته تحقق منع حضور بازنشسته ها هنوز به طور کامل عملی نشده است اما آمار حکایت از این است که تعداد بازنشستگان در این مراجع رو به کاهش است.

نژاد موسوی در خصوص تشکل حائر اکثریت نیز گفت: تشخیص این موضوع با وزیر محترم کار و طرح در شورای عالی کار است بنابراین در این زمینه با وزیرکار مکاتیه نمایید.

وی در خصوص زمان بر بودن روند صدور اعتبار نامه تشکل ها نیز گفت: مصداقی اعلام کنید تا جواب دقیق داده شود.

نژاد موسوی گفت: مشکلات سامانه جامع روابط کار نیز پیگیری شده و به زودی مرتفع می شود.

او گفت: در خصوص اصلاح آئین نامه انجمن های صنفی پیشنهادات خود را ارائه دهید تا بررسی شود اگر ابهامی هم بود در جلسه مشترک برطرف می شود.

وی تشکل های کارگری را بازوی تولید دانست و گفت: تاکید ما حضور فعال و موثر تشکل ها در موضوعات کارگری است.

رئیس سازمان تشکل های کارگری و کارفرمایی وزارت کار گفت: شناسه ملی برای فعالیت تشکل ها لازم است و حل مشکلات مربوطه در این زمینه از سال گذشته مورد پیگیری است و به زودی ایرادها مرتفع می شود.

وی عضویت کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران در مجامع عالی را تایید کرد وگفت: قانون و پیگیری شما در این زمینه اثر گذار است.

نژاد موسوی گفت: کانون عالی باید به صورت همزمان به کمیت و کیفیت توجه داشته باشد.
او در پاسخ به سوالی درباره مسکوت ماندن بخشنامه وزارت کار در خصوص ایجاد تشکل کارگری در زیر مجموعه های وزارت کارگفت: این مهم می تواند از طریق کانون های عالی پیگیری شود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *