آخرین اخبار

سهم زنان در تحولات آینده

در جامعه امروزی و تحولاتی که در مسائل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و … و به ویژه مسائل تخصصی در حوزه زنان ایجاد شده و بر اساس این موضوعات، اکثر صاحب‌نظران بر این باور قرار گرفته‌اند که آینده جامعه در دست زنان است و آنها هستند که تصمیم‌گیران آینده جامعه بوده و تحولات اجتماعی را رقم […]

اشتراک گذاری
01 آبان 1402
209 بازدید
کد مطلب : 1044

در جامعه امروزی و تحولاتی که در مسائل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و … و به ویژه مسائل تخصصی در حوزه زنان ایجاد شده و بر اساس این موضوعات، اکثر صاحب‌نظران بر این باور قرار گرفته‌اند که آینده جامعه در دست زنان است و آنها هستند که تصمیم‌گیران آینده جامعه بوده و تحولات اجتماعی را رقم خواهند زد. آیا خود زنان هم بر این باور هستند که در اینده سهمی خواهند داشت یا در جامعه دیده خواهند شد؟  اگر چنین اندیشه‌ای در ذهن آنها هم شکل گرفته باشد با کدام روش و منش می‌خواهند از فرصت بهره برده و به اصلاح جامعه بپردازند و اگر این باور را ندارند چه باید کرد که بتوان فرصت‌ها را به *راهکار و اجرا* تبدیل کرد تا زنان نقش خود را ایفا کنند؟ برای رسیدن به شرایط مطلوب و در نخستین گام زنان باید به دیدگاهی مشترک و راهکاری کارآمد برسند تا بتوانند از تاریکخانه‌هایی که مدیران ارشد جامعه یک عمر برای آنها ساخته اند به درآیند. در این مسیر بهره‌مندی از تجارب پیشین چه در سرزمین خودمان و چه در دیگر کشورها می‌تواند آغاز راهی را ترسیم کند که فرصت‌سوزی نشود. برای رسیدن به اندیشه مشترک باید به گفت‌وگو بپردازیم. بنابراین در برابر این جمله که زنان نیمی از پیکر جامعه هستند باید تلاش کرد که این نیمه جامعه جایگاه واقعی خود را به دست آورد. لیکن آنان به این باور نرسیده‌اند که نیمه گمشده جامعه ایران هستند، چون توانایی‌های آنان به باور جامعه و مدیران نرسیده و آنان منزلت واقعی خود را به دست نیاورده‌اند. دختر جوانی که با اندیشه‌های مختلف سروکار دارد، نمی‌توان او را در فضا و محیط‌های بسته قرار داد، چراکه آینده از آن دخترانی است که می‌خواهند سرنوشت خود را خود بنگارند، نه مردان جامعه. امروزه ده‌ها عنوان کتاب، مقاله و پژوهش در حوزه زنان و توسط خود آنان تدوین شده که نقش عملکردی توسعه‌ای جامعه را نشان می‌دهد، لذا حاکمیت ناگزیر است به این تحولات توجه کند، تا بتواند از مهاجرت دختران جوان بکاهد.

آنان باید در تمامی عرصه‌ها زمینه رشد و شکوفایی دختران جوان را فراهم کنند تا دختر جوان امروز بالندگی را در سرزمین خود تجربه کند. در این مسیر باید دید تاریخچه زنان در این سرزمین چگونه رقم خورده است؟

زینب چلبی

فعال اجتماعی در حوزه زنان و خانواده

روزنامه خوب
یکشنبه۳۰مهر ۱۴۰۲

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *