تشریح روند صدور گواهی فعالیت صنفی استادکاران و کارگران ساختمانی
بر اساس هماهنگی های انجام شده درآینده نزدیک استادکاران و کارگران ساختمانی دارای گواهی فعالیت ، امکان کار و فعالیت در صنعت ساختمان را خواهند داشت. مدیر عامل اتحادیه صنفی تعاونی های تامین نیاز صنفی استادکاران و کارگران ساختمانی و فصلی کشور در یادداشتی برای عصر خبر موضوع فراخوان صدور گواهی فعالیت و شفاف سازی […]
بر اساس هماهنگی های انجام شده درآینده نزدیک استادکاران و کارگران ساختمانی دارای گواهی فعالیت ، امکان کار و فعالیت در صنعت ساختمان را خواهند داشت.
مدیر عامل اتحادیه صنفی تعاونی های تامین نیاز صنفی استادکاران و کارگران ساختمانی و فصلی کشور در یادداشتی برای عصر خبر موضوع فراخوان صدور گواهی فعالیت و شفاف سازی در زمینه مبلغ دریافتی را تشریح کرد:
تشریح روند صدور گواهی فعالیت استادکاران و کارگران ساختمانی
بر اساس طرح نظام استادکاری کلیه فعالان رشته های مختلف ساختمانی دارای مهارت درجه ۳ ملزم به اخذ مهارت درجه ۲ و ۱ می باشند، چراکه درغیر این صورت امکان فعالیت در پروژه ها وسازه های بزرگتر را نخواهند داشت.
از آنجاکه نیروی انسانی کارآمد زیرساخت اصلی نیل به توسعه پایدار می باشد ، اتحادیه صنفی تعاونی های تامین نیاز صنفی استادکاران و کارگران ساختمانی و فصلی کشور بعنوان متولی ساماندهی استادکاران و کارگران ساختمانی نسبت به صدور گواهی فعالیت صنفی دارای کدآیسیک، کد خدمت و کدینگ بین الملل مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی منطبق با میزان صلاحیت و مهارت فنی برای فعالان رشته های مختلف صنعت ساختمان از مرحله پی تا کلید با معرفی نامه از انجمن های تخصصی اقدام نموده و با ایجاد موسسه نظام مند کردن فعالان صنعت ساختمان بعنوان کارگزار عملیاتی نمودن طرح نظام استادکاری ، زمینه اجرائی شدن طرح نظام استادکاری که تکمیل کننده حلقه مفقوده در صنعت ساختمان می باشد را فراهم نموده است، که با ساخت ساختمان به لحاظ رعایت اصول فنی مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی و استفاده از نیروی کارآمد وماهر که درنهایت منجر به مقاومت بیشتر سازه می گردد، ارتباط مستقیم داشته و با مسئولیت پذیری فعالان صنعت ساختمان از حوادثی مانند متروپل ها جلوگیری بعمل خواهد آمد. بنابراین به دلیل پیشگیرانه بودنه طرح نظاممند شدن فعالان صنعت ساختمان، می تواند بعنوان پدافند غیرعامل در هر یک از ادارات کل راه و شهرسازی استانهای کشور مطرح گردد. به همین دلیل ادارات کل راه و شهرسازی می بایست مداقه و همکاری بیشتری در جهت عملیاتی شدن طرح نظام استادکاری از خود بروز نمایند.
تشریح روند صدور گواهی فعالیت استادکاران و کارگران ساختمانی
دفاتر تعاونی های صنفی عضو این اتحادیه سراسری بر اساس درجه مهارت فعالان رشته های مختلف ساختمانی در سه سطح ؛ درجه ۳ (کارگر ساده) ، درجه ۲ (استادکار نیمه ماهر) و درجه ۱ ( استادکار ماهر) نسبت به ثبت نام متقاضیان در سامانه سراسری صدور گواهی فعالیت اقدام می نمایند.
از آنجاکه اکثر کارگران ساختمانی بمنظور برخورداری از مزایای بیمه کارگران ساختمانی نسبت به اخذ مهارت فنی درجه ۳ اقدام نموده ، در نتیجه کلیه کارگران ساختمانی مهارت فنی درجه ۳ را دارا می باشند ، بنابراین در ابتدای فراخوان ثبت نام گواهی فعالیت که از هفته اول مهرماه ۱۴۰۲ آغاز می گردد آندسته از تعاونی های صنفی که عضو اتحادیه سراسری بوده ، نسبت به دریافت کد و رمز عبور سامانه از دبیرخانه اتحادیه اقدام نموده اند، می توانند نسبت به ثبت نام متقاضیان جهت دریافت گواهی فعالیت اقدام نمایند.
بر اساس هماهنگی های انجام شده درآینده نزدیک استادکاران و کارگران ساختمانی دارای گواهی فعالیت ، امکان کار و فعالیت در صنعت ساختمان را خواهند داشت.
فارغ از مزایای مختلف گواهی فعالیت برای دولت و شهروندان و کارفرمایان که در مقاله های قبلی بدان اشاره گردید ، مهمترین مزیت آن برای کارگران ساختمانی جلوگیری از بکارگیری بی رویه اتباع خارجی در صنعت ساختمان می باشد که درآینده بصورت تخصصی به این موضوع خواهم پرداخت.
در این مقال لازم میدانم همزمان با فراخوان صدور گواهی فعالیت به تنویر ذهن مخاطبان نسبت به مبلغ دریافتی بپردازم.
مبلغ پرداختی جهت ثبت نام و دریافت گواهی فعالیت سطح سه بصورت یکساله ؛ چهارصدوپنجاه هزار تومان می باشد.
اینکه این مبلغ به چه صورتی و به کجا واریز می گردد ؟ به اطلاع می رساند ؛
– یکصدوهشتاد هزار تومان بحساب مرکز شماره گزاری کالا و خدمات زیر نظر وزارت صمت .
– هفتاد هزارتومان جهت خرید سهام پالایشگاه بنام متقاضی مطابق با فلسفه وجودی تعاون مبنی بر سهامدار شدن اعضاء که اوراق سهام صادره به متقاضی داده می شود .
– بکصدوچهل هزارتومان بحساب تعاونی شهرستان جهت تامین هزینه های جاری مطابق با صورتجلسه مجمع .
– ده هزارتومان بحساب نماینده استانی بمنظور ایجاد دبیرخانه استانی و حضور در جلسات شورای فنی و مهارت استان .
– چهل هزار تومان بحساب اتحادیه سراسری و موسسه نظم بخشی بعنوان کارگزار و متولی .
– ده هزارتومان بحساب پشتیبانی سامانه.
همچنین بدینوسیله به اطلاع می رساند ؛ با عنایت به اینکه در اکثر موارد نظییر دریافت دسته چک و یا وام و … نیاز به گواهی فعالیت با مهلت اعتبار سه ساله می باشد ، لذا امکان صدور گواهی فعالیت بصورت سه ساله در سامانه سراسری تعریف گردیده است که مبلغ گواهی فعالیت سطح سه بصورت سه ساله نهصد هزارتومان بوده ، مشابه تسهیم مبلغ بصورت یکساله که ذکر گردید درقالب سه ساله نیز قدرالسهم هر یک از بخشها بحساب آنها واریز می گردد.
در پایان به اطلاع می رساند عدم همکاری بموقع و پای کار آمدن فعالان تشکلهای صنفی به منزله عدم تمایل به همکاری تلقی شده و جهت پرهیز از خلل در روند طرح نظام استادکاری در هر شهرستان از ظرفیت و توانمندی نماینده استانی استفاده خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید